sportisverige.blogg.se

Sports Betting – Sanna berättelser om riktiga vinnare!

Publicerad 2018-01-08 09:08:00 i Allmänt,

Att satsa pengar på sport är kul, det höjer spänningen rejält och det kan dessutom ge en hel del pengar. De sporter som svenska spelare har vunnit mycket pengar på är travsport och fotboll men man kan också göra sig en hacka på andra sporter som basket, e-sport eller tennis bland många andra. 
hästkapplöpning
 

Kompisgänget i Eskilstuna vann 21 miljoner!

I augusti 2017 så drog ett gäng med kompisar igång ett Tillsammans-Lag i ATG och började satsa på V75 tillsammans. Lördagen den 7 oktober så slog drömmen in och tack vare en skrällvinst av hästen Loving You Deeply, en 90-oddsare, så blev vinsten för grabbarna totalt 21 miljoner kronor. Grattis till vinsten!

25-åring vann sexsiffrigt belopp på fotboll

Under Tips-SM 2017 så gjorde Anton Eklund från Skövde något som många drömmer om. Han prickade in 13 rätt i den allra första omgången och kunde därmed kvittera ut cirka 430 000 kronor. Han trodde inte sina ögon utan bad en kompis att gå in och dubbelkolla åt honom. Han säger själv att det blev en fin extrapeng som skulle komma väl till hands när han nyss blivit pappa.

E-sport kan ge stora vinster

E-sport har vuxit enormt de senaste åren och idag så kan man vinna riktigt höga summor genom att spela på olika matcher. Hos de allra flesta casinon på nätet som erbjuder sportsbetting så kan du satsa pengar. Följ de olika matcherna live och håll tummarna för din favoritspelare. Ju fler som lockas till denna typ av sport, ju högre blir vinstsummorna så se till att kolla in oddsen redan idag.

 

Om

Min profilbild

Annika Björkander

Mitt namn är Anna. Jag är 25 år ung. Bosatt i Lund. Bland mina intressen är exempelvis sport, friluftsliv, dans, träning och fotografering. Jag arbetar som press-sekreterare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela