sportisverige.blogg.se

Sports Betting – Sanna berättelser om riktiga vinnare!

Publicerad 2018-01-08 09:08:00 i Allmänt,

Att satsa pengar på sport är kul, det höjer spänningen rejält och det kan dessutom ge en hel del pengar. De sporter som svenska spelare har vunnit mycket pengar på är travsport och fotboll men man kan också göra sig en hacka på andra sporter som basket, e-sport eller tennis bland många andra. 
hästkapplöpning
 

Kompisgänget i Eskilstuna vann 21 miljoner!

I augusti 2017 så drog ett gäng med kompisar igång ett Tillsammans-Lag i ATG och började satsa på V75 tillsammans. Lördagen den 7 oktober så slog drömmen in och tack vare en skrällvinst av hästen Loving You Deeply, en 90-oddsare, så blev vinsten för grabbarna totalt 21 miljoner kronor. Grattis till vinsten!

25-åring vann sexsiffrigt belopp på fotboll

Under Tips-SM 2017 så gjorde Anton Eklund från Skövde något som många drömmer om. Han prickade in 13 rätt i den allra första omgången och kunde därmed kvittera ut cirka 430 000 kronor. Han trodde inte sina ögon utan bad en kompis att gå in och dubbelkolla åt honom. Han säger själv att det blev en fin extrapeng som skulle komma väl till hands när han nyss blivit pappa.

E-sport kan ge stora vinster

E-sport har vuxit enormt de senaste åren och idag så kan man vinna riktigt höga summor genom att spela på olika matcher. Hos de allra flesta casinon på nätet som erbjuder sportsbetting så kan du satsa pengar. Följ de olika matcherna live och håll tummarna för din favoritspelare. Ju fler som lockas till denna typ av sport, ju högre blir vinstsummorna så se till att kolla in oddsen redan idag.

 

5 myter om sports betting förklarade

Publicerad 2018-01-01 08:38:00 i Allmänt,

Fem myter om sports betting
Eftersom det finns många myter och missuppfattningar kring sportspel så bestämde vi oss för att syna några av dem i sömmarna och ta reda på fakta. Här får du fem av de vanligaste myterna kring sports betting med en kort förklaring.

hästar på hästar
 En dag på galoppbanan

Myterna förklarade
Här får du en lista på några av de myter som är vanligast:
⦁ Det går inte att tjäna pengar på sportspel – Fel, det går visst. Självklart finns det en del risker inkluderat men om man är väl påläst så kan man leva på det. I Sverige finns det många professionella spelare och anledningen till att du kanske inte hör talas om det är att de inte gärna berättar sina hemligheter.
⦁ Det är ingen idé att spela på högoddsare – Falskt, att oddset är högt betyder enbart att inte många satsat på den. Det kan bero på många olika saker men även högoddsare kan vinna! Ha koll på form och information.
⦁ Du måste satsa stora summor för att vinna – Nej, det behöver du inte. Hemligheten är att satsa på ⦁ många sportevents samtidigt. Då kan du spela för mindre summor men ändå vinna stort.
⦁ Det finns inga riskfria spel – Jodå, det gör det visst. Det kräver dock en hel del kunskaper om hur man ska spela och är tämligen tidskrävande och det är också därför så få använder sig av dessa bettingtekniker.
⦁ Högoddsaren vann, nu går spelbolaget back – Sanningen är att de sällan bryr sig om detta. Spelbolag har alltid en beredskap för att även den största under-dogen ska vinna.
Det finns givetvis många fler myter men dessa är några av de som syns. Nu har du fakta och kan spela på sport utan att fundera på i alla fall dessa frågor. Tänk också på att aldrig spela för mer än du har råd att förlora ifall du inte får in dina bet! Lycka till!

Om

Min profilbild

Annika Björkander

Mitt namn är Anna. Jag är 25 år ung. Bosatt i Lund. Bland mina intressen är exempelvis sport, friluftsliv, dans, träning och fotografering. Jag arbetar som press-sekreterare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela